БІЗНЕС ХМЕЛЬНИЧЧИНИ ЗБИРАЄТЬСЯ НА ГІПСОВИКУ


13 листопада 2019 року до Кам'янець-Подільського АТ "ГІПСОВИК" з'їдуться промисловці та підприємці Хмельниччини. Організаторами такого заходу є  Союз промисловців і підприємців Хмельницької області, Об'єднання організацій роботодавців Хмельниччини (Дунець І.І.) та  Кам'янець-Подільське АТ "ГІПСОВИК" (Володимир Постовий).

У порядку денному для бізнесу області передбачено ознайомлення з діяльністю, продукцією АТ "ГІПСОВИК" та безпосередньо - розширене засідання, в ході якого Володимир Постовий  виступить з доповіддю " Актуальні проблеми надрокористування. Досвід діяльності АТ "ГІПСОВИК"".

Також бізнес розглядатиме такі питання:
  • Про необхідність створення умов для підвищення конкурентноспроможності вітчизняних промислових підприємств (Голова ХСПП Дунець І.І.);
  • Проблеми неконтрольованої трудової міграції та "голоду" кваліфікованих робітничих кадрів;
  • Трудова міграція та детінізація трудових відносин на Хмельниччині (директор Департаменту соціального захисту населення ХОДА Лукомська С.І.);
Стан перспективи попиту і пропозиції робочої сили на локальному ринку праці в контексті діяльності Хмельницької регіональної служби зайнятості ( директор Хмельницького обласного центру зайнятості Черешня С.С.).


Ірина Шелепницька

____________________________________________




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ГІПСУВАННЯ ТА ВАПНУВАННЯ ГРУНТІВ. ВИДИ ЗАСОЛЕННЯ ГРУНТІВ.

Кислотність ґрунту та урожай #Gipsovik #Гіпсовик

ВАПНЯНІ ДОБРИВА ТА ЇХ ПРАВИЛЬНЕ ЗАСТОСУВАННЯ