МОЛОДІ - ПРОСТІР ДЛЯ ЗАЙНЯТТЯ СПОРТОМ, МЕЦЕНАТАМ - СВЯТО ТА ПОДЯКИ

Цю прекрасну роботу, власного авторства, виконану з використанням техніки енкаустики подарував Голові правління Кам'янець-Подільського ПАТ "ГІПСОВИК" Володимиру Іллічу Постовому Кирило Богданюк, випускник Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу.



Під час проведення майстер-класу, юнак за допомогою праски та художніх олівців продемонстрував неймовірно вражаючий талант писання картин у такий спосіб. 




Присутні гості та меценати, що прибули на свято відкриття оновленого спортивного простору у коледжі, затамувавши подих, спостерігали за тим, як народжуються на папері  шедеври.


Меценати-благодійники, котрі  допомагали у відбудові-ремонті спортивної зали: Володимир Постовий -  Голова правління ПАТ «Гіпсовик»; Кевін Маккеон - Голова правління ПАТ «Подільський цемент», Аліна Кирилюк, керуюча відділення Банку ПУМБ у м. Камянці-Подільському; Михайло Повханич - депутат Турківської районної ради Львівської області, - виступили з короткими вітальними промовами до зібраної молоді. Бажали спортивних звершень на славу Україні. 



Символічний старт фізкультурно-спортивному та реабілітаційному комплексу, доручили здійснити Віталію Трушеву, -Чемпіону Кубка світу, дворазовому Чемпіону світу, триразовому Чемпіону Європи, тричі Чемпіону Паралімпійських ігор, срібному призеру паралімпійських ігор, Чемпіону України.





Перед гостями продемонстрували свою майстерність вихованки коледжу - Кароліна Дімітрішина, бронзова призерка Міжнародного турніру «Супер-6» з волейболу сидячи у Китаї, бронзова призерка Міжнародного турніру з волейболу сидячи у Нідерландах, член Паралімпійської жіночої збірної України з волейболу сидячи і Анастасія Владичинська, бронзова призерка Міжнародного турніру з волейболу сидячи у Нідерландах, член Паралімпійської жіночої збірної України з волейболу сидячи. 





Мар’ян Миколайович Тріпак - директор коледжу, подякував усім, хто підтримував і здійснював благодійну допомогу, вручив подяки меценатам, на зворотній стороні яких - підписи вдячних студентів коледжу за благодійну допомогу. Директор спільно з науково-педагогічним колективом, у складі якого 3 доктори наук та понад два десятка кандидатів наук, доповів присутнім про намір реформувати  коледж на інститут, підвищуючи рівень  та статус закладу.

 
Керівник коледжу, як щирий та емоційний вболівальник збірної України з футболу на олімпійських та паралімпійських змаганнях,  забив символічний  гол у ворота футбольної команди закладу.

Дівчата-красуні, викладачі фізичного виховання коледжу продемонстрували  усім присутнім спортивний танець.




Завершили урочистості  вихованка коледжу Катерина Бакумова та Василь Гевак, рекордсмен міста з виконання спортивної вправи «Фляк», котрі подарували  присутнім зворушливий танець «Намалюю тобі зорі».



Більше світлин можете знайти тут: https://www.facebook.com/gipsovik/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ГІПСУВАННЯ ТА ВАПНУВАННЯ ГРУНТІВ. ВИДИ ЗАСОЛЕННЯ ГРУНТІВ.

Кислотність ґрунту та урожай #Gipsovik #Гіпсовик

ВАПНЯНІ ДОБРИВА ТА ЇХ ПРАВИЛЬНЕ ЗАСТОСУВАННЯ