ЧАС РОБИТИ ДОБРО НЕ МАЄ НІ ПОЧАТКУ, НІ "ДЕДЛАЙНУ". #GIPSOVIK


Час  робити добро не має ні початку, ні “дедлайну”. Можеш - допоможи і побачиш, як добро повернеться сторицею. І можливо не тобі, а у “загальну скарбничку всесвітнього світла” :-) Особливо приємно допомагати, коли бачиш, що твоя крапелька добра потрапляє на добрий грунт та дає сходи. Наразі підприємство Кам'янець-Подільський ПАТ "ГІПСОВИК" патронує  декотрі питання, пов’язані з капітальним ремонтом спортивної зали для ігрових видів спорту Подільського спеціалізованого навчально реабілітаційного соціально економічного коледжу. 
Адже на це державні кошти відсутні. І ми бачимо гарні  результати. Весь колектив Кам’янець-Подільського ПАТ “ГІПСОВИК” задоволений тим, що може принести користь цьому особливому закладу з особливою  молоддю. “... Знаємо, що світ не без добрих людей... тому і звертаємося до Вас..., це рядки з листа колективу освітнього закладу до Голови Правління Кам’янець-Подільського ПАТ “ГІПСОВИК”. 
Закликаємо усіх небайдужих також щоденно, щохвилинно наповнювати світ добром. Пропагуйте добро, діліться своїми історіями, надихайте на добрі вчинки інших.


Просіть і дасться вам; шукайте і знайдете; стукайте - і відчинять вам. (Від Матвія. 7.7.)

Про освітній заклад:  Подільський спеціалізований навчально реабілітаційний соціально-економічний коледж утворено в 1971 році. Заклад - особливий, тут здобувають вищу освіту молоді люди з обмеженими фізичними можливостями. З 2016 року - готують спеціалістів з числа людей, що пересуваються на візках, є діти-сироти, великий відсоток - з малозабезпечених родин.

Любов сама врівноважує долю, Аби ми  не розширювали виміри тіней (Кароль Войтила)

 Зокрема у листі закладу на ім'я Володимира Постового йдеться :

”упродовж останніх 15-ти років нам не вдається зробити капітальний ремонт спортивної зали для ігрових видів спорту через відсутність фінансування. Звичайно, працівники господарської служби власними силами (власними руками!!!) здійснюють ремонтні роботи отримавши від Вас та від ПАТ “Подільський цемент”... Нова спортивна зала для наших вихованців - молодих людей з особливими фізичними потребами - це не сучасна забаганка” керівництва коледжу і не зразкове місце, яке буде демонструватися контролюючим органам чи гостям. Це їхній активний спосіб життя, це їхня підготовка, а далі участь у спортивних змаганнях різних рівнів, організованих Інваспортом.. Це ще одна впевнена сходинка до їхнього повноцінного життя. А де ім тренуватися, як не на сучаній спортивній залі.
Ми зробимо виняток із правил та щиро похвалимося тим, що у Параолімпійській збірній України з футболу п’ятеро подолян - Тарас Дутко, Володимир Антонюк, Денис Пономарьов, Віталій Трушев, Олександр Девлиш, які завойовували золоті та срібні медалі на Параолімпійських іграх в Сіднеї, Пекіні, Афінах та Лондоні - випускники коледжу, ці спортсмени стартували у футбольній команді навчального закладу. Ми хочемо рости, давати нові і ще більш перспективні шанси нашим студентам, випускникам у галузі спорту. Але це можливо зробити на високому рівні лише за Вашої особистої підтримки!... нехай людська вдячність повертається до Вас сторицею!
З вдячністю та повагою Трудовий колектив коледжу та директор".



32300, вул. Годованця, 13, 
м. Кам’янець-Подільський,
Хмельницька обл.
тел. факс (03849) 3-26-51
тел. (03849) 3-26-72
Web-сайт: www.peti.km.ua

( В статті використано світлини з офіційного сайту Подільського спеціалізованого навчально реабілітаційний соціально-економічного коледжу)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ГІПСУВАННЯ ТА ВАПНУВАННЯ ГРУНТІВ. ВИДИ ЗАСОЛЕННЯ ГРУНТІВ.

Кислотність ґрунту та урожай #Gipsovik #Гіпсовик

ВАПНЯНІ ДОБРИВА ТА ЇХ ПРАВИЛЬНЕ ЗАСТОСУВАННЯ