ЧИМ ЗАНЕПОКОЄНІ ПІДПРИЄМЦІ ТА ПРОМИСЛОВЦІ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ. РОЗШИРЕНІ ЗАСІДАННЯ ПРАВЛІНЬ ФРУ, УСПП ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ



Вчора, 22 лютого 2018 року на базі Державного підприємства "Новатор", що у Хмельницькому, відбулись розширені засідання правлінь поважних організацій - Союзу промисловців і підприємців Хмельницької області та Об'єднання організацій роботодавців Хмельницької області. Керівники найбільших підприємств з'їхались до обласного центру, щоб поспілкуватись про наболіле і актуальне. Адже саме ще вони втримують на плаву економіку.

Перед початком роботи засідань, роботодавці області зібрались для колективного фото.
Державне підприємство "Новатор", утворене 50 років тому для потреб оборонної промисловості, і яке вже понад 25 років очолює  Вдовиченко А.А., випускало різноманітну військову продукцію, на яку тепер можна подивитись у заводському музеї.


 
Сьогодні підприємство випускає медичну техніку, світодіодні лампи,  плати, вироби для енергозбереження тощо.

Директор "Новатора" Вдовиченко  А.А. провів для колег та преси екскурсію підприємством, яке досі зберігається в гарному стані, працюють інструментальний, гальванічний цехи.

Під час екскурсії, гості могли поспілкуватись з працівниками заводу та почути  про досвід щодо впровадження у виробництво нових конкурентних видів продукції і технологій.

Розширене пленарне  засідання Хмельницької Спілки промисловців та підприємців розпочалось з виступу директора ДП "Новатор" Вдовиченка А.А. , який розповів, що на підприємстві працюють фахівці з Європи. Наразі "Новатор" проходить аудит на право здобуття сертифікатів якості ЄС на медичну техніку.  
Виступаючий заступник голови Хмельницької ОДА Гуменний О.В. повідомив, що нарешті у цьому році в області експорт товарів до ЄС перевищив показники експорту до Росії. З доповіді заступника ХОДА, виявилось, що в рейтингу областей  України з показників розвитку промисловості, знаходиться на 11-му місці.
Заступник керівника виконавчого апарату Хмельницької обласної ради Зеленко Тетяна Іванівна і Андрій Євгенович Бондаренко(заступник міського голови Хмельницького) сконцентрували свої виступи на важливості розвитку промисловості для області і міста.
Виступ голови ХСПП Дунця І.І. привернув увагу підприємців та промисловців до реальних проблем, котрі переживають підприємства.

 
Про проблеми підприємств в галузі надрокористування  повідомив Голова Правління ПАТ "ГІПСОВИК" Володимир Постовий.

 
Підприємці перейшли до обговорення  виступів (фрагменти виступів):

Наступний доповідач підтвердив тезу про надмірну бюрократизацію в процедурі отримання дозволів на користування надрами. Зокрема, він сказав: "У нас отримати дозвіл вапняк настільки ж складно, як на уран чи газ, - однакові процедури".  
 
 
Далі підприємці слухали доповіді начальника Головного територіального управління юстиції в Хмельницькій області Худняка В.А. щодо захисту прав підприємців при взаємодії з правоохоронними органами в частині внесення змін до чинного законодавства, що зупиняє "маски-шоу" на підприємствах та

доповідь голови Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Олуйка В.М. про особливості застосування конкурентного законодавства на товарних ринках області.

По завершенню пленарної офіційної частини, учасники засідання мали нагоду обговорити подальші кроки своєї діяльності у неофіційній частині.





Спеціально для Кам'янець-Подільського ПАТ "ГІПСОВИК".
Більше світлин з події можна побачити на сторінці ПАТ "ГІПСОВИК":
https://www.facebook.com/gipsovik/



НАШІ КОНТАКТИ
моб. тел. 050 328 64 14
моб. тел. 050 445 46 25
тел.: +380 (3849) 3-18-63
тел.: +380 (3849) 3-18-73
E-mail: comercial@gipsovik.com.ua
office@gipsovik.com.ua
Сайт: http://gipsovik.com.ua/
Facebook: https://www.facebook.com/gipsovik/
Поштова адреса:
провулок Індустріальний, 1
м.Кам 'янець-Подільський
Хмельницька область
32307, Україна
Відвантаження продукції автомобільним та залізничним транспортом насипом та в біг-бегах

gipsovik.com.ua










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ГІПСУВАННЯ ТА ВАПНУВАННЯ ГРУНТІВ. ВИДИ ЗАСОЛЕННЯ ГРУНТІВ.

Кислотність ґрунту та урожай #Gipsovik #Гіпсовик

ВАПНЯНІ ДОБРИВА ТА ЇХ ПРАВИЛЬНЕ ЗАСТОСУВАННЯ